Wie zijn we?

De Groot: Praktisch, creatief en resultaatgericht

De Groot is een initiatief van Tineke de Groot. Al vanaf 1997 werk ik aan projecten om het bedrijfsleven in regio's te versterken. Waar mogelijk door het onderwijs hierbij te betrekken, zodat leerlingen en studenten in aanraking komen met de praktijk en beroepsmogelijkheden van een sector of binnen een regio. Zo kunnen zij een betere afweging maken welke opleiding bij hen past en wat het regionale bedrijfsleven te bieden heeft.

 

Waar nodig schakel ik de expertise van anderen in. Zo vormen we een enthousiast team van mensen met kennis en ervaring op het gebied van regionale economie, onderwijs en communicatie.

We werken resultaatgericht, open, met enthousiasme én oog voor de deelnemers binnen ieder project. Daarbij houden we van helderheid: als het rechtdoor is, gaan we niet eerst een blokje om.

Samen ontwikkelen we praktische en creatieve oplossingen voor eenvoudige én complexe vraagstukken. We werken voor een aantal grote organisaties, maar kleinere bedrijven of initiatieven staan we net zo enthousiast met raad en daad terzijde. 

Onze kracht? Het blijft nooit bij het bedenken van oplossingen alleen. We vertalen onze ideeën naar praktisch uitvoerbare plannen én realiseren wat we geadviseerd hebben.